AG-Zorgt

AG-Zorgt

Bij AG Zorgt begrijpen we hoe belangrijk het is om ondersteuning te krijgen op de momenten dat je het nodig hebt, en daarom staan we 24/7 klaar om u te helpen op uw reis naar welzijn en zelfontwikkeling.

We bieden individuele begeleiding, waarbij we luisteren naar uw specifieke behoeften en samenwerken aan oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw situatie. We richten ons op individuen en gezinnen die te maken hebben met psychische aandoeningen, verslavingsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, traumatische ervaringen en gezinscrisis.

Ons team van professionals met diverse ervaring staat klaar om u de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. We passen ons flexibel aan, met programma’s die zijn ontworpen om aan uw unieke behoeften en omstandigheden te voldoen, of het nu gaat om individuele sessies, gezinsbegeleiding of groepsactiviteiten. Hierbij bieden wij brede begeleiding op de volgende 5 levensgebieden; wonen, welzijn, financiën, sociaal netwerk en vrijetijdsbesteding.

Bij AG Zorgt streven we naar empowerment, waarbij we cliënten helpen om zelfvertrouwen en veerkracht te ontwikkelen, zodat ze hun eigen leven met volledige zelfstandigheid en groei kunnen vormgeven.

 Neem contact met ons op!

 Als u op zoek bent naar professionele en betrokken ambulante begeleiding, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om u te ondersteunen op uw pad naar een gezonder, gelukkiger leven.

AG Zorgt

AG-Zorgt
06-40975168
agzorgt@hotmail.com

WMO- de Meierij