Coachduo

Coachduo

Coachduo
(Ambulante) Coaching en Begeleiding bij Autisme voor volwassenen (vanaf 18)

Wie zijn wij
Ellen en Henk-Jan Raaijmakers; Vanuit opleiding, ervaring in het bedrijfsleven, specialisme, en levenservaring zijn wij in staat jou op een waardige manier te coachen en/of te begeleiden. Onze belangrijkste waarden zijn betrouwbaarheid, respect, balans, waardering, (zelf)vertrouwen en eerlijkheid.

Voor wie
Coaching en begeleiding is voor iedereen, of je nou jong of oud, man of vrouw bent. Iedereen loopt wel eens tegen een belemmering aan of blijft wel eens zitten met een persoonlijke vraag waardoor je vastloopt in je dagelijkse bezigheden. Thuis, bij je sportclub of op je werk kan er iets aan de hand zijn en je weet niet goed hoe je dit aan moet pakken of hoe je verder moet.
Zaken die je niet voorziet en waar je niet mee om kunt gaan. Maar het kan ook zijn dat je niet weet hoe je een stap verder wilt in je carrière of je relatie.

Als je hier zelf niet verder mee komt, kan dat op diverse manieren naar voren komen. Je krijgt een tekort aan energie en je bent minder goed in staat om de dagelijkse dingen terwijl je die altijd wel deed, je bent snel emotioneel, voelt je niet gelukkig en je hebt iedere keer met dezelfde tegenslagen te maken. Dan is het tijd om hier iets aan te doen.

Autisme spectrum (ASS)
Mensen met enige vorm van autisme ervaren soms (maatschappelijke) beperkingen en hun talenten worden soms ondergewaardeerd. Kenmerkend bij bijna alle vormen van autisme is de informatieverwerking.

Deze informatieverwerking gaat bij mensen met autisme op een andere manier dan bij iemand die geen autisme heeft. Je zou dat kunnen vergelijken met het spreken van twee verschillende talen.

Wij spreken beide talen én zijn getalenteerde coaches en kunnen dus helpen.

Coachduo
Ellen en Henk-Jan Raaijmakers
Zaltbommel
06-10271231
henk-jan@autisme-coaching.nl
www.autisme-coaching.nl

Coachduo - WMO De Meierij