Erbij – Dagbesteding

Erbij – Dagbesteding

Wij zijn sinds 2018 een nieuwe aanbieder van dagbesteding met nauwe aansluiting op de reguliere arbeidsmarkt. Onze locatie op het industrieterrein in Boxtel is op vijf minuten loopafstand van treinstation en busverbinding.

Onder meer daar hebben we voor mensen passende dagbesteding georganiseerd. En doordat wij direct samenwerken met de omliggende bedrijven, kunnen wij cliënten die dat willen én kunnen – geleidelijk of snel – een passende betaalde baan aanbieden. Ook bieden wij op het terrein van De Kleine Aarde dagbesteding in het groen en in de horecagelegenheid Bon Vie. Ons streven is om samen met onze cliënten – in een normale omgeving – te werken aan een voor hen zinvol perspectief.

Daarom is onze lijfspreuk: gewoon, zinvol, speciaal wanneer nodig!

Dat doen wij bij Erbij Dagbesteding:

  • in of nabij een gewone werkomgeving
  • met activiteiten die jij wilt en kunt
  • samen met leuke collega’s
  • in een voor jou fijne en veilige omgeving
  • met deskundige ondersteuning

Daarnaast bieden wij ook persoonlijke begeleiding bij cliënten thuis.

Wij willen dat iedere cliënt afwisseling in het leven ervaart. Los van de eigen woonomgeving. Door steeds samen met cliënten activiteiten, gewenste structuur en veilig klimaat af te spreken, krijgen zij daadwerkelijk de kans om een zinvolle bijdrage te leveren.
Erbij Dagbesteding is erop gericht dat iedere cliënt zich op zijn plek voelt binnen de setting. Daarom worden vanaf de eerste dag doelstelling en activiteiten van de dagbesteding samen met de cliënt (en eventuele vertegenwoordiger) vastgelegd in een begeleidingsplan. De uitvoering wordt tussen cliënt en de activiteitenbegeleid(st)ers minstens jaarlijks geëvalueerd en eventueel aangepast. Ook wordt desgewenst aangesloten op andere begeleidingsplannen van de cliënt.

De cliënten van Erbij zijn 18 jaar of ouder en kunnen in of in de buurt van een groep aan de activiteiten op het industrieterrein in Boxtel deelnemen. De medewerkers van Erbij Dagbesteding zorgen voor deskundige en professionele begeleiding.
De dagbesteding is iedere werkdag (voormiddag en namiddag) beschikbaar, van maandag tot en met vrijdag. Ieder dagdeel is maximaal vier uur dagbesteding, inclusief pauzes en coaching.

Erbij Dagbesteding is zorgverlener in het kader van de Wet langdurige zorg (Wlz). Ook andere achtergronden voor dagbesteding worden door Erbij Dagbesteding aangeboden: op grond van de WMO en op basis van privé-financiering. Cliënten kunnen hun dagbesteding bij Erbij Dagbesteding financieren door middel van een Persoonsgebonden budget ofwel PGB. Of ‘in natura’ ontvangen, ook wel afgekort met ZIN-financiering.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar. Wij en de bedrijven waarmee wij samenwerken zijn gevestigd tegenover het station in Boxtel. Mocht het vervoer dan toch een probleem zijn, dan zorgen wij sowieso voor een passende oplossing.

Erbij Dagbesteding is zelfstandig WLZ-zorgaanbieder en lid van de WMO-coöperatie De Meierij.

Erbij – Dagbesteding
Van Salmstraat 54
5281 RS Boxtel
Of via e-mail info@erbij.nu .
0411-711141
info@erbij.nu
www.erbij.nu

Erbij Dagbesteding - WMO De Meierij