Skip to main content

Plusplan

Plusplan

Plusplan is in 2021 opgericht door Mohammed Cherabi en levert individuele ambulante begeleiding. De vele jaren ervaring in Jeugdzorg, Maatschappelijk werk en GGZ worden gebruikt om cliënten begeleiding te bieden in het werkgebied van de coöperatie.

Plusplan is gespecialiseerd in de hulpverlening aan cliënten, die behoefte hebben aan oprechte nabijheid, onze hulpverlening beperkt zich niet tot gesprekken.

Indien nodig, steken wij samen met client de handen uit de mouwen, zodat client kan zien hoe het kan en aangemoedigd wordt om het zelf te doen.  Daarmee vergroten wij stap voor stap de zelf regie van cliënten. Wij zijn ook in staat om cliënten met een Marokkaanse Arabisch achtergrond op een goede manier te begeleiden.

Om cliënten en hulpverleners de gelegenheid te bieden hun verhaal of vraag aan ons voor te leggen houden, wij op afspraak spreekuur in de Brede bosch school Boschveld spreekuur, op het Adres Zernikestraat 2,  5223CD, Den bosch. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Plusplan
Den Bosch
Mohammed Cherabi
06-57287996
cherabi@hotmail.com

Plusplan - WMO De Meierij

Contact

WMO Coöperatie De Meierij
Litserstraat 20
5275 BV Den Dungen

06-19439535
info@wmodemeierij.nl
www.wmodemeierij.nl

Kvk-nr: 64598098
AGB code:98100792

Certificering

WMO De Meierij

Wij werken volgens de uitgangspunten van Good Governance

WMO-de Meierij geschillencommissie

WMO-coöperatie de Meierij is aangesloten bij Klachtenportaal zorg.