SG-Care

SG-Care

Bij SG Care richten wij ons op het bieden van individuele herstellende begeleiding van mens tot mens, gericht op jongeren (18+) en volwassenen. Onze aanpak omvat ondersteuning op vijf belangrijke levensgebieden: wonen, welzijn, financiën, sociaal netwerk en vrijetijdsbesteding (werk, studie en ontspanning). Wij streven ernaar om op elk van deze gebieden een positieve impact te creëren en individuen te helpen bij hun herstelproces en persoonlijke groei.

Onze organisatie biedt ondersteuning aan een diverse groep mensen met verschillende behoeften, waaronder mensen met maatschappelijke ontwikkelingsachterstanden, complexe antisociale gedragsproblematiek etc. Vaak is dit in combinatie met persoonlijkheidsstoornissen, gedragsstoornissen en andere psychiatrische aandoeningen. Daarnaast varieert het IQ-niveau van onze cliënten, van zwakbegaafd tot HAVO/VWO niveau.

Bij SG Care werken wij als team samen met onze cliënten om de oorzaken van hun gedrag te begrijpen en om verschillende benaderingen te verkennen voor blijvende gedragsverandering en positieve ontwikkelingen op diverse levensgebieden. Onze aanpak is multidisciplinair en omvat samenwerking met diverse betrokkenen, zoals het eigen netwerk van de cliënt, sociale wijkteams en andere zorgprofessionals.

Visie

Bij SG Care geloven wij sterk in de kracht van diversiteit. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn, zonder beperkingen of oordelen.

Missie

Bij SG Care staat vertrouwen en persoonlijke aandacht centraal. Wij gaan samen met jou op een ontdekkingsreis om te begrijpen wat het beste voor jou is en stellen een persoonlijk begeleidingsplan op. Alles gebeurt in nauw overleg, zodat wij samen beslissingen kunnen nemen die jou helpen. Wij zijn er voor je en bieden ondersteuning waar nodig, vieren samen de successen en luisteren naar je tijdens de moeilijke momenten. Ons doel is om een sterke band met jou op te bouwen, zodat je altijd weet dat je er niet alleen voor staat.

SG-Care
06-40692105
SG_care@hotmail.com

WMO - de Meierij