Samenwerking

Samenwerking

WMO coöperatie de Meierij bestaat uit lokale zorgpartijen die graag samenwerken met andere organisaties zoals welzijnsorganisaties. Wij geloven erin dat we samen meer mogelijkheden kunnen creëren voor mensen om te verbinden of zich fijn te voelen in hun buurt en wijk. Wij werken samen met onderstaande collega’s;

Linc naar Zorg

Website

linc naar Zorg biedt ambulante zorg en beschermd wonen aan mensen met een complexe, vaak meervoudige, zorgvraag.

Leermakers Zorggroep

Website

Leermakers zorggroep biedt ambulante begeleiding en beschermd wonen aan mensen met een zorgvraag in het autistisch spectrum.

Humanitas DMH

Website

Humanitas DMH levert zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan zowel ambulant als in een beschermde woonomgeving.

Zowel de ambulante zorg “Homerun”  als wonen in een beschermde omgeving van Humanitas DMH is ook mogelijk voor mensen met een complexe meervoudige problematiek.

Humanitas DMH levert ambulante zorg aan mensen vanaf 16 jaar.

De Elsburg

Website

Zorgboerderij de Elsburg levert dagbestedingsactiviteiten aan mensen met een verstandelijke beperking, ex-verslaafden en/of een justitieel kader.

De dagbesteding staat geheel in het teken van het boerenbedrijf, de winkel maar er is ook ruimte voor creatieve activiteiten.

De Elsburg heeft ook een kattenpension.

Matties

Website

In onze mooie werkplaats op het groene Landpark Assisië te Biezenmortel begeleiden wij een 10 tal mensen bij het maken van schapenvachten met een vilten onderzijde, yogamatten & kleden. Ambachtelijk werk met een mooi resultaat, echt iets om trots op te zijn!

Thiro Training

Website

Gezonde leefstijl & bewegen voor mensen met autisme en/of een verstandelijke beperking.

Sport als middel
Sport inzetten als middel om een ontwikkeling door te maken, fitter te worden, meer zelfvertrouwen te krijgen en plezier te hebben. Voor individuen en woongroepen op een locatie naar wens.

Leefstijlcoaching
We coachen naar een gezondere leefstijl op thema’s voeding, beweging en gedrag, in samenwerking met persoonlijk begeleiders en/of ouders.