Peijnenburg begeleiding.

Peijnenburg begeleiding

Individuele Trajectbegeleiding

Loopt, om wat voor reden dan ook, je leven niet zoals je dat graag zou willen? Heb je geen rust in je hoofd? Vind je het lastig om te kunnen participeren in de maatschappij? Het team van Peijnenburg Begeleiding helpt je graag. Hoe ziet jouw leven eruit? Wat gaat er goed en waar ben je minder tevreden over? En hoe kunnen wij je daarbij helpen? Wij kijken echt naar de behoeftes van onze cliënten.

Wij ondersteunen je op verschillende leefgebieden:
Wonen
Zinvolle dagbesteding
Werken en leren
Sociale relaties
Financiën en administratie
Gezondheid

Wanneer je in het dagelijks leven belemmeringen ervaart binnen één of meerdere leefgebieden, kunnen wij jou helpen om deze belemmeringen, samen mét jou weg te nemen of te verkleinen. Dit doen we middels 1-op-1 begeleiding, een traject waarin jij met een vaste begeleider aan jouw doelen gaat werken.

Hoe gaan wij te werk?
We leren je graag kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is de klik er en is er een basis voor een indicatie vanuit de gemeente? Dan gaan we graag met je aan de slag. Bij ons krijgt iedere cliënt een persoonlijk trajectplan. Dit plan is toegespitst op zijn of haar situatie en mogelijkheden. Samen stellen we persoonlijke doelen op en wordt er tussentijds geëvalueerd. Waar staan we nu? Welke doelen zijn er al behaald? En wat kan er beter?
Ben jij benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen op het gebied van 1-op-1 begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.
1-op-1 begeleiding: binnen- en buitenshuis

Individuele begeleiding van Peijnenburg Begeleiding betekent niet dat wij alleen maar bij jou thuis komen. Wij zijn juist ook betrokken bij alle dagelijkse bezigheden buitenshuis. Indien gewenst gaat we met je mee naar verschillende instanties, mee naar het werk of een andere vorm van dagbesteding. Wij spelen dus in op je persoonlijke behoeften. Alles wat nodig is om jouw doelen te behalen.

Ambulante begeleiding
Onze individuele begeleidingstrajecten zijn ambulante begeleidingstrajecten. Dit houdt in dat jij thuis, in jouw eigen veilige omgeving, begeleiding krijgt. De begeleiding is afgestemd op jouw hulpvragen, doelen en behoeften. Deze hulpvragen kunnen betrekking hebben op verschillende leefgebieden: financiën, dagbesteding, huiselijke relaties, geestelijke gezondheidszorg, lichamelijke gezondheid, en huisvesting. Afhankelijk van de vraag kan onze ondersteuning zich op één of meer van deze leefgebieden richten.

Maatwerk begeleiding
Iedereen is uniek, dus ook onze individuele begeleiding is uniek. Hierbij staat het hoogst haalbare doel altijd centraal. Waar voelt de cliënt zich het meest prettig bij? Waar kan hij of zij wel wat hulp bij gebruiken? Welke belemmeringen ondervindt de cliënt? En waar wordt diegene nou echt gelukkig van? Bij Peijnenburg Begeleiding bepaal jij als cliënt. Samen stellen we een zo passend mogelijk maatwerktraject op, waarin cliënten met een vaste trajectbegeleider aan de slag gaan.

Peijnenburg Begeleiding BV
Brederodeweg 23 5283 HA Boxtel
Telefoon: 0411-724850 / 0631745544
KvK: 67265448
www.peijnenburgbegeleiding.nl

WMO cooperatie de Meierij