Rouvoet begeleiding

Rouvoet begeleiding

Over Rouvoet begeleiding.

Elk mens ervaart het weleens in zijn of haar leven; je loopt vast en weet even niet waar te beginnen om jezelf weer in beweging te krijgen. Voor (jong)volwassenen met ADHD, ADD of Autisme is dit nog eens extra lastig.

Rouvoet Begeleiding is specialist op het gebied van ambulante begeleiding aan (jong)volwassenen met ADHD, ADD of Autisme die een hulpvraag hebben op het gebied van structuur, sociale vaardigheden, sociaal netwerk, school, werk, relatie(s) of wonen.

We werken aan de hand van ‘levensgebieden’. Samen ontrafelen we waar jij nu precies behoefte aan hebt of bij geholpen wil worden. We stellen samen passende doelen op,

leggen vast op welke manier we aan deze doelen gaan werken en hoeveel tijd hiervoor nodig is. Op deze manier komen we tot jouw persoonlijke begeleidingsplan.

De begeleiding kan bij jou thuis plaatsvinden, maar ook in de buitenlucht of bijvoorbeeld de sportschool of een andere voor jou vertrouwde plek. Ook kunnen wij met je meegaan tijdens een bezoek aan een instantie of bij je langskomen op school of op jouw werkplek, mocht dat nodig zijn. Er is veel mogelijk, zolang het maar aansluit bij jouw fase en de behoefte om je veilig te kunnen voelen tijdens de begeleidingsmomenten.

Rouvoet Begeleiding is werkzaam binnen de gemeente Maasdriel, gemeente Zaltbommel en binnen regio de Meijerij

Missie

Vertrouwen en persoonlijke aandacht staan centraal in de begeleiding die wij bieden. Samen met jou ontrafelen we wat bij jou past en stellen we een persoonlijk begeleidingsplan op. Alles gaat in overleg. Zo bepalen we samen welke stappen jou zullen gaan helpen.

We stellen bij waar nodig, vieren samen de succesmomenten en bieden je steun tijdens de moeilijke momenten. Door het samen te doen staan we met elkaar in verbinding. Bij ons sta je er nooit alleen voor!

Visie

Elk mens is anders. Deze verschillen zien wij juist als vanzelfsprekend en ervaren wij als kracht om van elkaar te kunnen leren. Wij vinden dat iedereen zichzelf mag zijn.

Iedereen verdient een kans om als persoon te kunnen groeien. Op deze manier zal elk mens een zo gelukkig, zelfstandig, waardig, weerbaar en betekenisvol mogelijk leven kunnen leiden.

Rouvoet begeleiding
06-52685310
info@rouvoetbegeleiding.nl
www.rouvoetbegeleiding.nl

WMO-de Meierij