Verbeelderij

Verbeelderij

Je bent jezelf bij Verbeelderij

Wat is Verbeelderij?
Verbeelderij biedt specialistische kunstzinnige begeleiding in de vorm van kleinschalige dagbesteding. Dit betekent dat er kleine groepen zijn (maximaal 6 deelnemers) en individuele aandacht voor de deelnemers en hun wensen.

We willen onze deelnemers de kans bieden te groeien door op een kunstzinnige manier actief te zijn. Na de kennismaking starten we met ontmoeten. Tijdens dit dynamische proces wordt heel snel duidelijk welke werkwijze bij de deelnemer past. Een proces dat voor elk individu verschillend is en altijd uniek.

Werkwijze
Onder begeleiding van een geschoold therapeut werken onze deelnemers aan eigen kunstzinnige werken en spreken daarmee direct hun diepste gevoel aan.

Beeldtaal is de kapstok voor de begeleiding. Verbeelderij biedt de deelnemers een scala aan mogelijkheden om zich in beeldtaal te kunnen uiten: van keramiek en mozaïek tot schilderen en diverse experimentele materialen die de deelnemers uitdagen om op een creatieve manier uitdrukking te geven aan het gevoel waarmee ze in de wereld staan.

Bij Verbeelderij geloven we dat kunst zin heeft en zin geeft!

Doelgroep
Iedereen met psychosociale problematiek, niet aangeboren hersenletsel (NAH) of dementie die graag beeldend wil werken is welkom. Ook mensen die daarnaast extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van lichamelijke klachten zijn welkom, deskundigheid is aanwezig.

De onderlinge interactie in een groep is groot, want alle deelnemers hebben hun eigen bagage en ervaringen waarmee ze elkaar van goede adviezen voorzien. Dit zorgt voor een mooie dynamiek van geven en nemen in de groep.

Locatie
Verbeelderij heeft een eigen, warm en sfeervol, atelier in Perron-3 in Rosmalen.

Meer weten? Neem contact op met Anja Jansen van Verbeelderij voor een kennismaking.

Verbeelderij
Anja Jansen
Perron-3
Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen
06-27123858
info@verbeelderij.nl
www.verbeelderij.nl

Verbeelderij - WMO De Meierij