Zorgkantoor in Zicht

Zorgkantoor in Zicht

Zorgkantoor in Zicht presenteert zich als een instantie die zich wil gaan richten op het ondersteunen en begeleiden van volwassen mensen die een complexe problematiek hebben van Licht Verstandelijke Beperking (LVB) en chronische psychiatrische kwetsbaarheid.

De samenleving is voor steeds meer mensen ingewikkeld aan het worden en bij deze club mensen treft het ze in hun kwetsbaarheid. Er is in deze doelgroep veel behoefte aan sociaal maatschappelijke ondersteuning. Veel mensen in deze doelgroep blijken laag opgeleid, zijn minder actief in de werkende samenleving, kunnen hierdoor makkelijker geïsoleerd raken of vereenzamen en er is behoefte aan ondersteuning in hoe om te gaan met instanties, bijbehorende procedures en wetgeving.

 

Mijn naam is René Berende.

Ik ben op dit moment ruim 25 jaar werkzaam als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) bij Reinier van Arkel, voornamelijk werkend met deze doelgroep. Hierdoor weet ik de weg uitstekend te vinden binnen de sociale kaart van ’s-Hertogenbosch en omstreken.

In 2025 ga ik met pensioen en met dit kantoor wil ik op een kleinschalige manier actief bezig blijven met deze aandoenlijk leuke doelgroep.

“Ik zie u” …..

WMO- de Meierij

Zorgkantoor in Zicht.

René Berende
06-36316034
r.berende@home.nl