Gidiz

Gidiz

Wat
Ambulante (systemische) begeleiding en beschermd wonen.

Hoe
Je bent volwaardig zoals je bent, dát is onze visie. Gidiz biedt daarom ondersteuning en begeleiding in jouw dagelijkse leven waar jij het nodig hebt, zonder dat je problematiek centraal staat. Vanuit jouw kern en kracht ontwikkelen we samen een sterke balans tussen jouw denken en voelen, zodat je kunt genieten van het leven en ook kunt omgaan met de lastigere momenten. Dat doen we door ambulante systemische begeleiding in jouw omgeving of in het volwaardige woonhuis waarin je zelfstandig woont.

Wij geloven dat jij als persoon niet losstaat van de mensen om je heen. Daarom betrekken we jouw omgeving bij de begeleiding. Dit noemen we officieel: jouw ‘netwerk’ of jouw ‘systeem’. Dit bestaat bijvoorbeeld uit jouw gezinsleden, partner of vrienden. Op die manier kunnen jullie samen ontwikkelen en hoef jij het niet alleen te doen.

Gidiz heeft een actieve, persoonlijke manier van begeleiden. Er wordt niet uitgegaan van je beperkingen, maar van alles wat je kunt. Al je talenten en alles wat je ooit leerde, maken jou tot wie je bent. Het is onze taak om daarmee rekening te houden en om je ervaringen in te zetten, zodat je ruimte krijgt om je verder te ontplooien, samen met de mensen om je heen. Na verloop van tijd zal je ervaren dat jij en je netwerk beter zijn opgewassen tegen belemmeringen die op jullie pad komen.

Sinds december 2015 is Gidiz HKZ-GGZ gecertificeerd. Dit staat voor kwaliteit in de manier van begeleiden, ook in het zelfstandig begeleid wonen huis en in de organisatie zelf.

Doelgroep
De ambulante systemische begeleiding is speciaal gericht op volwassenen en jongvolwassenen en hun netwerk met een psychiatrische diagnose (zoals autisme), een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen die het dagelijks functioneren in de weg staan. Het beschermd wonen is gericht op mensen met een vorm van autisme en een normale tot hoge begaafdheid.

Gidiz
Postbus 289
5201 AG ‘s-Hertogenbosch
06-21850537
info@gidiz.nl
www.gidiz.nl

Gidiz - WMO De Meierij