Skip to main content

Route Vooruit

Route Vooruit

Route Vooruit is een zorginitiatief opgericht om gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning te bieden aan jongeren en volwassenen met angst- en stemmingsklachten. Je kunt hierbij denken aan ondersteuning bij bijvoorbeeld een depressie, burn-out of angststoornis. Vanuit professionele expertise en ervaringskennis wordt samen gewerkt aan klachtenvermindering en herstel. Het werkgebied van Route Vooruit is de regio Uden/Veghel en omliggende dorpen.

 

Begeleiding en ondersteuning bij:

  • Depressie
  • Burn-out
  • Angststoornis
  • Aanverwante hulpvraag

Over mij:
Mijn naam is Loek Marneffe (geboren in Uden, 1989). Ik ben sociaal hulpverlener en oprichter van Route Vooruit. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan binnen het sociale werkveld en met uiteenlopende doelgroepen gewerkt binnen verschillende organisaties.

In 2020 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als ZZP’er en zo is Route Vooruit ontstaan. Als vrijgevestigde zorgaanbieder wil ik de mensen die ik begeleid nog beter afgestemde ondersteuning bieden die op moeilijke momenten zo hard nodig is. Geen lange wachtlijsten of intakeprocedures en eerlijke oprechte begeleiding met oog voor de persoon, dat zijn dingen die ik wil bieden.

Route Vooruit
Loek Marneffe
06-41882524
info@routevooruit.nl
www.routevooruit.nl

WMO De Meierij
Route Vooruit - WMO De Meierij

Contact

WMO Coöperatie De Meierij
Litserstraat 20
5275 BV Den Dungen

06-19439535
info@wmodemeierij.nl
www.wmodemeierij.nl

Kvk-nr: 64598098

Certificering

WMO De Meierij

Wij werken volgens de uitgangspunten van Good Governance